У присутності депутатів Рівне передало солдатам дрони

345 0

Ми у соцмережах:

У присутності депутатів Рівне передало солдатам дрони

Перед засіданням сесії у Рівному бойовим частинам ЗСУ було передано двадцять дронів DJI Mavic 3T обладнаних тепловізорами для спостереження за пересуваннями ворога в темну пору доби.

Дрони зокрема, отримали спецпідрозділи Національної поліції, Служби безпеки України а також Рівненський батальйон Національної гвардії України та 104-а бригада ТРО, в складі якої виконує завдання на лінії фронту і Рівненський батальйон територіальної оборони.

Командир роти ударних безпілотників 104-ї бригади Сергій Костинський каже, тільки вчора спілкувався з бійцями Рівненського батальйону, які утримують лінію фронту на сході на предмет забезпечення розвідувальними дронами.

Бійці особливо потребували дронів, які можуть допомагати виявляти ворога в темну пору доби.

- Найголовніше сьогодні - втримати лінію фронту, я пишаюсь тим, з якою мужністю і силою духу тримають вірну нашому рівненському батальйону ділянку фронту. Єдине, чого не вистачає сьогодні - це розвідувальних дронів з можливістю працювати в темну пору доби. І я дякую Віктору Шакирзяну, дякую депутатському корпусу Рівнеради, за те, що ви завчасно подурбувались придбати саме дрони Mavic 3Т з тепловізорами. Вони вже незабаром стануть на озброєння нашого підрозділу і я певен, врятують десятки і сотні життів наших бійців, наших рівнян, - зауважив командир роти ударних безпілотників 104-ї бригади ТРО

Напередодні Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради оголосив черговий тендер на закупівлю ще 93 Квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal та додаткових акумуляторів до них, які будуть допомагати нашим військовим виконувати бойові завдання на передовій.

А ще, Рівненська міська рада в переддень засідання оголосила закупівлю на придбання для ЗСУ портативних радіостанцій та антенних підсилювачів сигналу. Загальна сума новооголошених тендерів складає понад 20 мільйонів гривень.

Секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян каже: «Підтримка ЗСУ для міста є першочерговим завданням. У нас усіх одна мета - перемога. Тому намагаємося максимально підтримувати наших військових та реагувати на їх запити. Тільки разом ми зможемо здобути омріяну перемогу у цій війні. Тож міська рада, як і було обіцяно, використовує всі можливості, аби підтримати Збройні Сили України, кожна гривня, яку вдається заощадити - йде саме на підтримку ЗСУ».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також