У новозбудований садочок завезли меблі

1498 0

Ми у соцмережах:

У новозбудований садочок завезли меблі

Парти та ліжка для дошкільнят вже завезли у дитячий садок у Новомильську Здолбунівського району. На черзі – шафи, кухонне начиння тощо.

 

 

Майбутній дошкільний навчальний заклад зможуть відвідувати 60 дітей, які ходили до садочка у сусідньому селі Копитків. Нині об’єкт на завершальній стадії будівництва.

Зараз заклад готовий на 97 %. Тут виконані усі будівельні роботи, залишилося завезти закуплені меблі та кухонне обладнання, також поприбирати приміщення, закінчити благоустрій прилеглої території. І вже після цього об’єкт буде зданий в експлуатацію. Серед найоптимістичніших прогнозів здачі –1 вересня цього року.

Прес-служба РОДА повідомиляє, що дошкільний заклад у Новомильську будують за стандартами нового освітнього простору. Кольорову двохповерхову будівлю зводили «з нуля» з врахуванням енергоефективності, новітнього обладнання та мотивуючого навчального простору. Будівельники під час роботи використовували екологічні будівельні матеріали.

Головна мета – створити для дошкільнят максимально комфортні умови. Тут будуть яскраві ігрові та спальні кімнати, спеціально облаштоване подвір’я, сучасний кухонний блок. Загальна вартість об’єкта – майже 23 мільйони гривень. Фінансування здійснювалося за рахунок коштів з державного та місцевих бюджетів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також