У Костополі нарешті збудують басейн

1658 0

Ми у соцмережах:

У Костополі нарешті збудують басейн

У місті Костополі розпочали підготовчі роботи по будівництву фізкультурно-оздоровчого басейну на базі місцевої ДЮСШ. Донедавна костопільчани плавали у басейнах Рівного, Березного та у приватних, що мають у своїх садибах місцеві підприємці, бо купатись у забрудненій річці Замчисько з кожним роком стає все ризикованіше.

На об’єкті будівництва монтується захисна огорожа, завозять необхідний інвентар та обладнання, для початку демонтажу аварійної будівлі, будівництва басейну.
1,9млн грн. вже виділено із районного бюджету на реалізацію об’єкта будівництва. На засіданні регіональної комісії з оцінки та попереднього відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які будуть реалізовуватися за рахунок додатково виділених Рівненській області коштів державного фонду регіонального розвитку. Комісією підтримано проект «Будівництво фізкультурно-оздоровчого басейну на базі Костопільської ДЮСШ, що у провулку Артилерійський, 5а, який отримав у підсумку 58,5 бала та посів 4 місце в рейтинговому оцінюванні. Це дає змогу здійснити реалізацію проекту у рамках фінансування із ДФРР. Укладено договір підряду із ТОВ будівельна кампанія «Случ», що за результатами електронних торгів визнано переможцем (загальна вартість будівництва 41, 04 млн грн.), повідомляє сайт Костопільська влада.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також