У магазині «Єнот» працювали сапери

3604 0

Ми у соцмережах:

У магазині «Єнот» працювали сапери

Сьогодні вранці у місті Костополі всі спецслужби мчали до торгового центру "Шоколад", що на вулиці Грушевського у центрі міста. Їх викликали у магазин "Єнот".

Під час перегляду камер відеоспостереження працівниця магазину виявила невідомого, який поклав у камеру схову підозрілу іграшку. На місце події виїхали поліцейські відділення №2 (м.Костопіль), фахівці вибухотехнічної служби ГУНП та екстрені служби. Із магазину та суміжних із ним торгових закладів евакуювали близько 30 осіб. За результатами огляду вибухонебезпечних речовин чи пристроїв не виявлено.
 
- У камері схову магазину вибухівки не знайшли, - повідомила РВ Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини.

Там була іграшка - Мікі Маус, знаменитий анімаційний персонаж, один із символів американської культури, та улюбленець усіх дітей. Іграшку також оглянули сапери. Вибухівки у ній не було, але пильність людей, коли у країні нині триває війна, зайвою не буває. 

- Поліцейські вдячні громадян за проявлену пильність! У разі, якщо хтось побачив чи знайшов підозрілий предмет, в жодному разі — не чіпайте, не пересувайте та не розкривайте його, а одразу повідомляйте на спецлінії 101 або 102, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також