Стверджує, що у Квасилові поліція на виклик не приїхала

1882 0

Ми у соцмережах:

Стверджує, що у Квасилові поліція на виклик не приїхала

Тричі дзвонив на номер «102» громадський діяч Павло Дутко з Квасилова, але щоразу диспетчер лише цікавилась, чи не хоче він відмінити виклик. Тим часом у поліції запевняють, що виїжджали на виклик у селище, але додзвонювач не відповідав на телефонні дзвінки.

- Виявляється, ходити вночі Квасиловом дуже небезпечно. Так сталося, що дружня розмова з однокласником, якого давно не бачив, затягнулася, тож він проводжав мене додому о 2 годині ночі, - розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці Павло Дутко. - Коли ми проходили повз кафе «Фортуна», до нас підбіг молодий чоловік у стані алкогольно-наркотичного сп’яніння, представився охоронцем залу гральних автоматів, який то закривають поліція і прокуратура, то знову відкривають, і сказав, що я «гусь, який брав у нього багато дєнєг і не віддав». Я відповів, що ніколи не був у цьому закладі і не збираюся там бути, після чого він почав мене бити. Пропонував вийти з ним «раз-на-раз», але замість цього я, як законослухняний громадянин, викликав поліцію. Ми прочекали годину в неприємній компанії неадекватних людей, які весь цей час продовжували нам погрожувати, але поліція так і не приїхала. Тричі дзвонили на 102, але кожного разу диспетчер тільки цікавилася, чи не хочемо ми відмінити свій виклик. І як після цього можна почувати себе у безпеці?

У поліції Рівненщини "РВ" повідомили, що нині перевіряють усі обставини цієї події у Квасилові. Мовляв, той, хто дзвонив на номер "102", спершу не назвав свого прізвища, а потім - не відповідав на телефонні дзвінки поліції, хоча поліцейські вже були у селищі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також