У кого вже п’ята квартира від Міноборони?

2045 0

Ми у соцмережах:

У кого вже п’ята квартира від Міноборони?

Командир 55-го окремого лінійно-вузлового полку зв’язку, полковник Олександр Кяго отримав дозвіл від Рівненського міськвиконкому приватизувати свою двокімнатну квартиру в Рівному, яка досі була службовою. Щоправда, під час обговорення цього питання стало відомо, що це вже буде третя квартира, яка належить сім’ї полковника.

І справді, згідно з декларацією про доходи та майно за 2017 рік за Олександром Кяго числиться три квартири. Одна — у Полтаві, друга — в Бахмуті на Донбасі, а третя — в Рівному площею 29,2 м² в будинку №364-Б на вулиці Соборній. Окрім того, він має ще земельну ділянку площею 504 м² в Рівному.

Олександр Кяго вважає, що житло отримав від держави на законних підставах:

— Квартира в Рівному, в якій я зараз і проживаю, — двокімнатна з гіпсокартонними стінами, у колишній військовій казармі. У декларації про доходи я зазначив, що проживаю у ній і що вона є службовою, проте для загалу в декларації висвічується інформація, що ця квартира — моя власність. Чому так — це питання до розробників системи електронних декларацій. Наразі мені дозволили її приватизувати. І це буде перша квартира, яку мені виділило Міністерство оборони України і на яку я маю законне право, адже маю вислугу 28 років, півтора року провів у зоні АТО та стояв у черзі на неї 10 років. Я не претендуватиму більше на житло від Міноборони в іншому місті, оскільки маючи таку вислугу, маю надію, що мене нікуди з Рівного не переведуть і я залишуся тут жити. Дві інші квартири я та моя дружина успадкували від своїх батьків. Чомусь ніхто не задає запитання посадовцям у Рівному, імена яких називати не буду, але які отримали від Міноборони вже п’яту квартиру.

Хто саме у Рівному отримав вже п’яту квартиру від держави, на яку натякає полковник, — дізнатися наразі не вдалося.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також