У Рівному чоловік розбив вікно у книгарні, але його відпустили

1230 0

Ми у соцмережах:

У Рівному чоловік розбив вікно у книгарні, але його відпустили

У книгарні «Рівнекниги», що на вулиці Чорновола, 51, у Рівному, сторож побачив вибите вікно та викликав поліцію.

Речник поліції Рівненщини Антон Крук повідомив, що невідомі особи розбили віконне скло та проникли у книгарню на вулиці Чорновола у Рівному 16 листопада о третій годині ночі. Поліцейські за вказаною адресою виявили пошкоджене віконне скло закладу. Причетність до правопорушення 21-річного чоловіка, якого застали на місці події, наразі перевіряють правоохоронці. За результатами перевірки прийматиметься відповідне рішення.

Директор "Рівнекниги" Олександр Савчук повідомив у Фейсбуці,  що були вибиті двері і вікна, що виходять в сторону басейну «Авангард». Виїхала туди патрульна поліція. Було затримано людину. Там же була швидка, яка сказала про те, що він може оцінювати всі свої дії і не є в стані алкогольного сп'яніння.

За словами Олександра Савчука, з поліції парубка відпустили. Пояснили, що чи то за ним мама приїхала, чи викликала йому таксі,  і він поїхав сам. В поліції також, каже директор «Рівнекниги», сказали, що зловмисник був сильно п'яний, порізаний і не міг ходити. Така суперечлива інформація від поліції, на його думку, виглядає доволі дивно. Чи встиг парубок щось вкрасти з книгарні – ще з’ясовують. Олександр Савчук вважає, що проникнення у книгарню скоєно на чиєсь замовлення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також