У головного дорожника Рівненщини – шість будинків у Карпатах

22487 9

Ми у соцмережах:

У головного дорожника Рівненщини – шість будинків у Карпатах

На рівненські дороги не скаржаться тільки ліниві. Та й, погодьтеся, є за що критикувати дорожників. Не стримують емоцій навіть депутати обласної ради, постійно нарікаючи на роботу Служби автомобільних доріг та її підрядників, зокрема облавтодор. З 2016 року керує рівненськими дорожниками Петро Удовиченко. Ми не оцінюватимемо його діяльність на посаді, лиш пропонуємо цікаві дані з його декларації за минулий рік.

До призначення на посаду пан Удовиченко працював керівником житомирського облавтодору, а до 2013-го – директором «Рівнеоблавтодору».

У 2016-му, коли пан Удовиченко змінював місце роботи, його родина (син та дружина Алла) стала власницею квартири у Рівному – на 128 «квадратів» та двох земельних ділянок у Великій Омеляні, що під Рівним, - на 3,3 га та 25 соток.

У 2015-му пан Удовиченко придбав за понад мільйон гривень щойно випущений із заводу «Volkswagen Passat» і разом з дружиною став власником 10 соток землі у Рівному.

Перелік майна родини на цьому не закінчується. Мають Удовиченки землю та нерухомість у Карпатах – у трьох селах Турківського району, що на Львівщині.

Село Ластівка

10 соток землі родина тримає у селі Ластівка, 25 соток в Івашківцях та ще 1,5 га у селі Явора, на якому – шість будинків відпочинку (на 58, 52, 52, 52, 54 та 163 «квадрати»).

Село Явора

Також Петро та Алла Удовиченки мають будівлю на 43м2 у Рівному.

Торік Петро Удовиченко на посаді начальника Служби автодоріг у Рівненській області отримав 374 тис. грн (близько 31 тис. грн на місяць) зарплати. Його дружина мала 30,2 тис. соціальної допомоги та 7,5 тис. грн. від надання майна в оренду.

Родина зазначила, що тримає 350 тис. грн. готівки.


Читайте про ремонт рівненських доріг у матеріалі "Обережно: Рівнеоблавтодор".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також