У ДТП з паломниками на Рівненщині винен водій автобуса із Львівщини

1674 0

Ми у соцмережах:

У ДТП з паломниками на Рівненщині винен водій автобуса із Львівщини

РВ уже повідомляла про автопригоду, яка сталась сьогодні о пів на третю ночі на трасі Київ-Чоп біля села Синів. Її учасниками були автобус та вантажний "Мерседес". Поліція повідомила, хто спричинив цю ДТП.

Автобус, яким повертались у Львів зі столиці паломники, зіткнувся з фургоном «Мерседес». Від удару фургон за інерцією допустив зіткнення з дорожнім знаком, пошкодив його, а після цього з’їхав у кювет та перекинувсяна бік. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.  В автобусі на момент ДТП було 56 паломників та два водії.

- Водій автобуса не дотримався безпечної дистанції руху на наїхав на фургон, який рухався в попутному напрямку. Фургон опинився в кюветі. В ДТП ніхто з пасажирів автобуса, ні з двох водіїв не травмувався. 46-річного водія з Житомирської області оглянули медики, але він від госпіталізаціїї у медзаклад відмовився . Водії обох транспортних засобів були тверезими. За скоєння ДТП патрульні склали на водія автобуса адмінпротокол, - повідомила РВ речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також