У чотирьох чоловіків знайшли марихуану

1942 0

Ми у соцмережах:

У чотирьох чоловіків знайшли марихуану

Чотири факти незаконного зберігання наркотиків зареєстрували поліцейські на Рівненщині. Марихуану знайшли у мешканців Зарічного, Рівного та Рівненського району.

 Учора, 19 жовтня, близько 22-ї години на вулиці Харківця у  селищі Зарічне оперативники помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду 46-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили марихуану вагою близько десяти грамів та пристрій для її куріння.

 

 

Майже  п’ять грамів марихуани вилучили працівники протидії наркозлочинності 18 жовтня, на вулиці Шевченка у Рівному у 25-річного місцевого жителя.

А близько 16-ї години працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції під час відпрацювання села Глинки у помешканні 28-річного місцевого жителя виявили марихуану, вагою близько 20 грам.

Крім того, під час опрацювання виклику групою «ПОЛІНА», поліцейськими було виявлено паперовий згорток із марихуаною. Як з’ясувалося, належить він 34-річному жителю Рівного. Чоловік пояснив правоохоронцям, що прийшов до колишньої дружини забрати речі.

За усіма фактами незаконного зберігання наркотичних засобів тривають досудові розслідування. Вилучені наркотичні речовини скеровані на експертизу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також