У будинку дитини ревізори знайшли порушення

1568 0

Ми у соцмережах:

У будинку дитини ревізори знайшли порушення

Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели ревізію фінансово-господарської діяльності Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини і виявили фінансових порушень на загальну суму 314 тис. грн, в тому числі тих, що призвели до втрат ресурсів - на 179,3 тис. гривень.

Ревізією було охоплено період з 1 січня 015 по 31 травня 2018 років. Ревізори вияивли факти зайвого списання матеріальних цінностей - медичних виробів, паливно-мастильних матеріал та харчів на 72 тис. гривень.  Виявлено також порушення у нарахуванні та виплаті заробітної плати, в оплаті комунальних послуг тощо.

За матеріалами проведеної ревізії на 5 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення. Про результати ревізії проінформовано управління охорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненську обласну раду та управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції. Керівнику установи направлено вимоги про усунення порушень, повідомляє прес-служба прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також