Туроператор JoinUp скасовує авіарейси з Рівного до Туреччини

3706 0

Ми у соцмережах:

Туроператор JoinUp скасовує авіарейси з Рівного до Туреччини

Компанія "Join UP" скорочує польотну програму до Туреччини, щоб знизити навантаження на авіаперевізників і стабілізувати ситуацію на туристичному ринку. Зокрема, польоти буде скасовано і з Рівного.

Починаючи з 11 липня, компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з Києва, Вінниці, Рівного, Кривого Рогу, Херсона, Одеси і Харкова.

ї Всього в період з 11 по 26 липень польотна програма в Туреччину скоротиться на 13 рейсів на тиждень.

Польотна програма в Туреччину буде припинена з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону.

"Цей крок допоможе знизити навантаження на флот авіаперевізників, яке виникло через щільний графік перельотів, максимальне використання літаків в розпал туристичного сезону і відсутність вільних літаків в авіакомпаній для підмін в разі збоїв у розкладі. Зменшення кількості рейсів дозволить вирівняти розклад авіакомпаній і попередити тривалі очікування і незручності для туристів, - йдеться у повідомленні на сайті туроператора. – Зміни торкнуться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця – 249 людей, Кривий Ріг – 282 людини, Рівне – 115 осіб, Херсон – 364 особи). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів".

 Нагадаємо, що у червні з рівненського летовища скасував туристичні чартерні рейси туроператор TPG.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також