Турецькі спеціалісти через яких скандалили Держприкордонслужба та рівненський льонокомбінат, нарешті прилетіли в Україну

8100 0

Ми у соцмережах:

Турецькі спеціалісти через яких скандалили Держприкордонслужба та рівненський льонокомбінат,  нарешті прилетіли в Україну

П’ятеро турецьких спеціалістів сьогодні прибули в Україну і нарешті зможуть розпочати навчання працівників рівненського льонокомбінату.

Про це стало відомо із допису представників льонокомбінату у мережі Фейсбук, повіідомляють Рівненські новини.
- У нас сьогодні невелика перемога в Львівському аеропорту. Ми раді знати, що в охороні державного кордону є хороші винятки з корумпованих правил. Ми нарешті отримали спеціалістів потрібного рівня і в нас є шанс навчити кращому Українців. В нас знову зажевріла іскорка надії, що не все ще потоплено в казнокрадстві та корупції. 5 спеціалістів належного рівня вирушили до нас на підприємство, – йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, що у середині січня цього року, в львівському аеропорту капітан Держприкордонслужби Ольга Кардаш не впустила до України чотирьох турецьких фахівців запрошених Льонокомбінатом для навчання працівників. Через це, 20 січня близько 1000 працівників Рівненського Льонокомбінату у Львові протестували проти незаконних дій Держприкордонслужби.
Читайте більше: Червонюк і турки

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також