Ці засоби кращі, бо не такі агресивні

343 0

Ми у соцмережах:

Ці засоби кращі, бо не такі агресивні

З часом шви між плиткою у ванній кімнаті або на кухні можуть втратити колір. Оскільки основна частина затирки складається з пористого матеріалу, вона піддається вбирання бруду, сміття, мильної піни та води. Ці накопичення сприяють розвитку бактерій, плісняви та грибка.

Якщо ви думаєте, що відбілювач може повернути плитці її блиск, то помиляєтесь. Експерти рекомендують уникати використання аміаку та відбілювача при очищенні затирки для плитки. Ці речовини не тільки можуть зруйнувати затирку з часом, але й зробити її ще бруднішою, залишивши за собою плівку, яка вбиратиме ще більше бруду.

Існує альтернатива агресивним хімічним засобам. Методи з використанням більш натуральних засобів, такі як харчова сода та столовий оцет, можуть ефективно очистити затирки швів між плиткою.

Для цього можна приготувати пасту з двох частин харчової соди та однієї частини води, потім нанести її на затирку з використанням старої зубної щітки або щітки із твердою щетиною. Після цього наповніть пульверизатор оцтом і розпорошіть його на суміш. Потім затирки слід ретельно промити водою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також