Це сміття «вб’є» пилосос

430 0

Ми у соцмережах:

Це сміття «вб’є» пилосос

Не все сміття можна прибирати пилососом. Запам’ятайте перелік, щоб не нести техніку в ремонт.

Волосся. Якщо ви будете регулярно видаляти волосся з килима або підлоги за допомогою пилососа, то рано чи пізно воно намотається на щітку. У підсумку це призведе до зниження сили всмоктування, зате з’явиться гучне монотонне гудіння. Пилосос або стане гірше працювати, або взагалі згорить.

Кава. Якщо ваша техніка не має функції прибирання вологого сміття або рідин, така чистка призведе до засмічення трубки і фільтра, а кавова гуща, потрапляючи всередину, зволожить все інше сміття. У підсумку воно буде гнити і покриватися пліснявою, що призведе до поломки техніки.

Скло. Ні скло, ні залишки кераміки чистити пилососом не можна. Крихітні шматки такого матеріалу обов’язково застрягнуть у трубці, а якщо пилосос з мішком, то і там (причому, скло і кераміка здатні навіть порвати мішок).

Грунт, рослини. Чи можна прибирати землю пилососом, якщо ви принесли її з вулиці на своїх черевиках або ж перекинули квітковий горщик? Якщо земля волога, то буде те ж саме, що й з кавовою гущею. Краще візьміть віник чи щітку і зберіть це сміття в совок.

Дрібні предмети. Монети, скріпки, шпильки, блискітки та інші маленькі предмети не можна прибирати пилососом. Якщо вони колються, то здатні проколоти трубку пилососа або пошкодити щітку, також застрягти де-небудь всередині техніки і стати причиною характерного стуку під час роботи. Крім того, такі дрібні предмети, якщо потраплять у двигун, виведуть з ладу пилосос.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також