Троє наших земляків, які потрапили до полону на Бахмутському напрямку, повернуться додому! (ВІДЕО)

1726 0

Ми у соцмережах:

Троє наших земляків, які потрапили до полону на Бахмутському напрямку, повернуться додому! (ВІДЕО)

Серед визволених сьогодні 106 осіб - 8 офіцерів, 98 солдат і сержантів. Кожен з них - Герой нашої держави!

Троє воїнів - з Рівненщини. Це:  сержант Андрій Харчук із с. Осова, Рівненського району;
молодший сержант, бойовий медик 61-го батальйону ТрО Олексій Забродін із м. Вараш; Віін виконував завдання на бахмутському напрямку. До речі, Олексій захищає Україну із 24-го лютого 2022 року.
солдат Олександр Загорський, рівнянин.

- Координаційний штаб з питань поводження із військовополоненими та офіс президента виконують одне із ключових завдань Володимира Зеленського - якомога швидше повернути всіх додому. І кожен обмін робить нас на крок ближчими до цієї мети. Слава Україні! - каже начальник Рівенської ОВА Віталій Коваль.

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими повідомляє: 
- Сьогодні Україна визволила з російського полону ще 106 Оборонців. У результаті обміну додому повертаються вісім офіцерів та 98 військовослужбовців рядового та сержантського складу. Також репатрійовано три тіла: двох іноземців та українки.
Усі врятовані Захисники захищали нашу землю на Бахмутському напрямку, 68 з визволених воїнів вважалися зниклими безвісти.
Серед звільнених військовослужбовців 98 належать до Збройних Сил України: з них, зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту.
Щонайменше сім врятованих Оборонців мають різноманітні травми: кульові та осколкові поранення, опіки та переломи, загострені хронічні захворювання. Найстаршому зі звільнених військовослужбовців вже виповнилося 59 років, наймолодшому – 21 рік.
Загалом на сьогодні в результаті обмінів повернуто додому вже 2430 людей. Серед них 139 цивільних.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також