Третяк про проблеми зі сміттям і транспортом у місті: ми ще непогано справляємось

2613 0

Ми у соцмережах:

Третяк про проблеми зі сміттям і транспортом у місті: ми ще непогано справляємось

Через аномальні опади комунальні проблеми міста, як-от доїзд транспорту та вивезення сміття, загострилися. Змінили керівників відповідних служб, проте суттєвого ефекту рівняни поки не бачать.

 Міський голова Рівного Олександр Третяк так не вважає:

-         -  Враховуючи, що новопризначені керівники ШУЕ та КАТП тільки два тижні на посаді, вони непогано справляються. При тій наявності техніки та людських ресурсів, які в нас залишились від попередників, вважаю, що ми якісно покращили ситуацію в ШЕУ, тому можна сказати, що ми справилися із ситуацією. Вважаю, що пройшли гідно. Звісно, є нюанси, які не задовольняють мене. Я ставлю чіткі завдання над їхніми змінами. Можу сказати те, що ми дуже оперативно виправляємо ситуацію. Ми готові до змін і оперативної реакції.

Щодо КАТП-1728 та вивезення сміття. Час вивезення сміття від однієї сміттєвої локації  до іншої має тепер інших хронометраж. Якщо раніше на це йшло 5 – 7 хвилин часу, то сьогодні це 30 хвилин часу. Іде суттєва затримка. Друге – дуже багато проблем створюють авто, припарковані біля сміттєвих баків. Урни важать біля тони ваги і двоє працівників КАТП не зможуть її ні витягнути, ні завантажити в сміттєвоз. Ми змушені тепер залучати додаткові технічні сили, адже навіть якщо доїзд до сміттєвих урн розчищений, важкий сміттєвоз загрузає в снігу. Відпвоідно залучаємо додатковий трактор, який витягує сміттєвоз. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також