Тренерка рівненських футболісток про кадрові зміни повідомить після гри у Вінниці та Кривому Розі

568 0

Ми у соцмережах:

Олена Руда

Жіноча команда народного клубу Верес продовжує готуватися до весняної частини сезону у Вищій лізі. Червоно-чорні тренуються на клубній базі у Рівному і збираються взяти участь у товариських турнірах у Кривому Розі та Вінниці.

Більше про це інформаційній службі розповіла головна тренерка команди Олена Руда.

- Проміжна оцінка підготовки команди станом на тепер: наскільки дівчата набрали форму?

- Оцінюючи фізичну підготовку команди - задоволена на сто відсотків. Ми виконали великий об’єм роботи. Навіть приємно здивована. Дівчата - справжні бійці. Терпіли і працювали.

- Як оцінюєте умови проведення зборів?

- Зараз тренуємося на клубній базі у Рівному. Тут проводимо другий етап підготовки до весняної частини сезону. Гарне якісне поле. Отримуємо задоволення від роботи. Наразі багато уваги приділяємо роботі з м’ячем, працюємо над технікою і тактикою.

- Найближчим часом команда візьме участь у турнірах у Вінниці і Кривому Розі. З яким настроєм туди їдете? Хто суперники? Які завдання стоять перед командою?

- Турніри у Кривому Розі і Вінниці - це третій етап нашої підготовки. У Вінниці на нас чекає два спаринги з командами Вищої ліги. 22-го лютого ми зіграємо з Ладомиром. А 23-го лютого з вінницьким колективом ЕМС-Поділля. Вже наступного дня вирушимо до Кривого Рогу. Там із 25-го по 28-ме лютого відбудеться благодійний турнір “Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023”. За перемогу поборються Кривбас, Маріуполь, житомирське Полісся та Верес. Турнір пройде за коловою системою. А вже 28-го лютого відбудеться благодійна гра, в якій найкращі гравчині турніру протистоятимуть зіркам українського спорту та шоу-бізнесу. Завдання одне - максимально підготувати команду до офіційних матчів, отримати якісну ігрову практику.

- Про які кадрові зміни в команді вже можна говорити? Яких змін ще чекати?

- Щодо змін - тут теж все стане зрозуміло після повернення до Рівного. Думки є, зміни будуть. Але рішення прийматимемо після завершення виступів на згаданих турнірах. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також