Тракторист, який віз на півночі Рівненщини колоди, дав поліцейським 100 доларів замість документів на деревину

8109 0

Ми у соцмережах:

Тракторист, який віз на півночі Рівненщини колоди, дав поліцейським 100 доларів замість документів на деревину

У Вараському районі поліцейські задокументували факти незаконних порубок лісу та спробу дати хабар за уникнення від відповідальності.

Під час патрулювання території району поліцейські  поблизу села Зелениця зупинили трактор, із причіпленою до нього підводою із деревиною, який саме виїжджав із лісового масиву.

36-річний місцевий житель перевозив 24 колоди свіжозрізаної сосни та запевнив, що має усі необхідні документи і зараз їх привезе. Повернувшись за кілька хвилин, чоловік поклав замість них у папку 100 доларів США, аби залагодити питання.

Попередження про те, що це ще одна стаття Кримінального кодексу, на нього не вплинуло. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила і лісопродукцію, і бензопилу, і трактор, і гроші. 

За результатами проведених невідкладних слідчих дій поліцейські виявили і місце незаконної порубки лісу.

А у селі Великі Цепцевичі поліцейські задокументували іще один злочин, скоєний у сфері довкілля. 48-річний місцевий житель перевозив у причепі трактора дев'ять колод сосни.

За усіма фактами незаконної порубки лісу розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 246 Кримінального Коексу України. Також відкрито кримінальне провадження за надання 36-річним жителем села Зелениці неправомірної вигоди службовій особі. Слідчі Володимирецького відділення подали клопотання до суду про накладення арешту на вилучену лісопродукцію та техніку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також