Топ 5 універсальних подарунків, актуальних і для дівчат, і для хлопців

1935 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Кожен із нас хоч раз стикався з проблемою вибору подарунка для свого друга чи подруги, адже далеко не завжди ми насправді знаємо, що йому чи їй необхідно на даний момент. Крім того, буває безліч ситуацій, коли потрібен презент для них обох, а це означає, що вибирати варто щось, що одночасно підходить як для хлопців, так і для дівчат. Спеціально для вас ми підібрали кілька універсальних варіантів для презентів, серед яких ви, напевно, знайдете щось підходяще.

 Новинки техніки

Яким би не було торжество, техніка - це чудовий варіант для презенту, який є ще й по-справжньому універсальним. Адже численні технічні новинки цікаві як чоловікам, так і прекрасним дамам, і ви завжди зможете знайти щось підходяще для друга або подруги. Це може бути фітнес браслет, планшет, бездротові навушники, навігатор для авто, блютуз колонка, павербанк, ноутбук, проектор, окуляри віртуальної реальності та багато іншого.

Футболки або худі

І перший і другий варіант одягу з розряду унісекс, а отже, ідеально підходять як дівчатам, так і хлопцям. Якщо ви не знаєте що подарувати, але хочете зробити практичний презент, то радимо вам зупинитися саме на цьому варіанті. Влітку доречною буде футболка, ну а в холодну пору року, звичайно ж, худі, хоча за бажанням ви можете і порушити це нехитре правило. Велику роль відіграватиме кольорова гама і принт, адже тут слід вибирати щось, що відповідатиме характеру та смаку вашого знайомого.

Подарункові сертифікати

Відмінним рішенням буде не намагатися вибрати подарунок самостійно, а надати таку можливість безпосередньо винуватцю урочистостей. Для цього вам лише потрібно придбати сертифікат того чи іншого номіналу на ONECARD, а ваш друг чи подруга потім самі вирішать, де саме його використовувати. Завдяки такому нехитрому презенту вони можуть вирушити шукати одяг, техніку, прикраси, косметику, щось смачне і так далі, а значить вони апріорі виберуть подарунок, який їм сподобається.

Їстівні бокси

Ще один універсальний варіант подарунка, який однаково здатні оцінити як чоловіки, так і жінки. Єдине, що потрібно врахувати при виборі такого знака уваги – це смакові уподобання винуватця урочистості. Так, ви можете дарувати бокси з іноземними солодощами, набори з морськими делікатесами, суху пайку української армії, різні сорти меду або види джемів, букети зі снеків та закусок до алкоголю, марципанові фігурки, шоколад зі смаком спецій, цукерки з додаванням лікерів, автомати для приготування солодкої вати, капкейки, макаруни, східні ласощі та багато іншого.

Настільні ігри

Великою популярністю останнім часом знову стали користуватися настільні ігри, які є відмінним універсальним презентом для хлопців і дівчат. Вибір ігор дійсно великий, наприклад, це можуть бути інтелектуальні монополія, уно, еволюція, “хто я?” або аліас, інтерактивні бенг або мафія, на уважність, а саме дженга або твістер, алкогольні ігри, наприклад, градус, казино або алко шашки і так далі.

Вибирайте один або одразу кілька варіантів і балуйте своїх друзів подарунками з приводу і навіть без нього!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також