Топ 10 небанальних презентів на день народження

1720 0

Ми у соцмережах:

Топ 10 небанальних презентів на день народження

Шукаєте подарунок на день народження, при цьому хочете подарувати щось цікаве і небанальне? Для вас ми підібрали 10 варіантів, які прекрасно підходять під ці параметри і серед яких ви точно можете знайти те, що вам сподобається.

Флораріум

Простий букет здається всім дуже звичайним, так і простоїть він всього пару днів. А ось флораріум — це відмінне рішення, тим більше що такий подарунок не просто буде радувати око довгий час, але і іменинник сам зможе створити цей твір флористичного мистецтва.

Ламзак

Хороший і дуже практичний варіант подарунка, особливо для тих, хто любить їздити на природу, на дачу або в подорожі. Такий диван надувається за допомогою потоку повітря, а це значить, що він дуже зручний і компактний.

Сертифікат

Для того, щоб приємно здивувати не обов’язково вибирати подарунок самостійно, іноді краще надати таку можливість самому винуватцеві торжества! Для цього вам потрібно придбати сертифікат від giftmall, а де і на що його витратити вирішить вже сам іменинник.

VR окуляри

Сучасні технології не стоять на місці і за допомогою такого девайса ви зможете зануритися в захоплюючу віртуальну реальність. Такий презент дозволить розширити свої кордони, а також побачити багато нового і цікавого.

Магнітна дошка

Відмінний варіант, особливо для сімейної пари. Адже на такій дошці можна писати список справ, які потрібно виконати, вказувати продукти, які слід купити і, звичайно ж, залишати коханій людині приємні записки та побажання.

Настільна гра

Така гра здатна підняти настрій і розбурхати будь-яку компанію. Ви можете вибрати дженгу, мафію, еліос, еволюцію, монополію, уно і будь-яку іншу настолку, адже кожна гра по своєму цікава і унікальна.

Втікаючий будильник

Веселий, але в той же час практичний презент. Адже завдяки такому девайсу шанси проспати мінімальні, адже для того, щоб вимкнути цей будильник його ще потрібно наздогнати.

Набір приправ

Це можуть бути спеції для приготування глінтвейну, приправи для риби або м’яса, а можна зупинити свій вибір і на спеціальних наборах для створення більш ароматної випічки.

Проектор

Кожен, хто любить дивитися фільми вдома, а не в кіно, будуть раді отримати в своє розпорядження такий девайс. Адже тепер можна дивитися все, що побажаєте на великому екрані, при цьому залишаючись у власній квартирі.

Мурашина ферма

Досить цікавий подарунок, який не вимагає якогось особливого догляду, але є насправді захоплюючим. Адже спостерігати за мурахами дійсно цікаво, причому як дитині, так і дорослому.

Ми впевнені, що серед наших варіантів ви точно знайдете той, який вам підійде і сподобається!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також