Тільки через два місяці Корчинського з Рівного представили начальником у Києві

2002 0

Ми у соцмережах:

Тільки через два місяці Корчинського з Рівного представили начальником у Києві

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко особисто представив Олександра Корчинського колективу ПАТ «Центренерго», як нового виконуючого обов’язки генерального директора підприємства.

 Про це повідомляє фонд держмайна України.

«Завданнями нового керівника ПАТ «Центренерго» є наведення порядку у поточній операційній діяльності, завершення річного фінансового звіту та аудиту компанії, забезпечення стабільної виплати заробітних плат працівникам і стабільної співпраці з Фондом державного майна щодо підготовки підприємства до великої приватизації – для залучення інвестицій», – наголосив Дмитро Сенниченко.

ПАТ «Центренерго» за останні роки став центром корупції. Так, за оцінками експертів, з 2004 року з цього державного підприємства виведено до 100 млрд грн. Також були дві невдалі спроби приватизації ПАТ «Центренерго» – у 2013 та 2018 роках. На сьогодні, у Єдиному реєстрі судових рішень зареєстровано понад 17 тисяч документів по цьому підприємству.
ПАТ «Центренерго» вже декілька разів зупиняло свою роботу; у 2004 році була спроба довести підприємство до штучного банкрутства; у 2015-16 роках відбувалися сумнівні закупівлі через компанії-прокладки з РФ та ОРДЛО; Вуглегірськаа ТЕС припиняла роботу через штучно створений дефіцит вугілля у 2015 році.

Нагадаємо, що задля цієї посади Олександр Корчинський звільнився з «Рівнетеплоенерго» ще на початку березня.

Читайте також по темі: Як колишній заступник Муляренка очолив «Рівнетеплоенерго»

Корчинський уже звільнений у Рівному, але ще не на посаді у Києві


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також