Технічні характеристики та сучасні функції робота пилососа RoboRock S5 MAX

750 0

Ми у соцмережах:

Технічні характеристики та сучасні функції робота пилососа RoboRock S5 MAX

Сучасні господині мріють про спрощення та зменшення домашньої роботи. Якщо з пранням чудово справляються пральні машини, то заощадити час на прибиранні допоможе пилосос RoboRock S5 MAX, який може не лише збирати дрібне сміття, але й мити підлогу.

Характеристики робота пилососа RoboRock S5 MAX

Варто звернути увагу на велику кількість сучасних датчиків. Саме вони дозволяють контролювати роботу пристрою, не натикатися на перешкоди, вправно оминаючи виступи. У верхній частині пристрою знаходиться лазерний далекомір, який дозволяє оцінити площу приміщення, а також побудувати карту, з урахуванням перешкод. В нижній частині пристрою знаходиться датчик, який реагує на зміну висоти, тому прилад не впаде зі сходів, якщо прибирання проводиться у двоповерховому будинку.

Пристрій доповнений спеціальною турбощіткою, яка обертається навколо своєї осі, збираючи довге волосся та шерсть тварин. Це прискорює прибирання та робить його більш якісним.

Кілька причин придбати робот-пилосос RoboRock:

  • Можливість здійснення сухого та вологого прибирання. Ємність резервуару для збирання сміття, складає близько 300 мл, а резервуару для води 500 мл.
  • Завдяки цьому можна здійснювати прибирання у будь-яких яких приміщеннях. Це значно спрощує та прискорює роботу, дозволяючи не лише прибрати пил, але й вимити підлогу. Керування приладом здійснюється з використанням мобільного телефону.
  • Через деякий час після початку прибирання, при недостатньому заряді акумулятора, прилад відправляється на базову станцію, де здійснюється його підзарядження. Величезна кількість датчиків дозволяє побудувати карту приміщення та не натикатися на перешкоди, ретельно промиваючи зони у кутках.

Для кого створений робот-пилосос RoboRock?

Це чудовий варіант для сімей, що мають маленьких дітей, які постійно смітять. Тому пилосос чудово прибирає крихти, дрібне сміття, а також може здійснити вологе прибирання, якщо малюки щось розлили на підлогу. Це чудовий прилад для власників домашніх тваринок з довгою шерстю.

Сучасний японський двигун, з величезною потужністю, дозволяє прибирати не лише гладку поверхню, таку як ламінат, паркет, але й килими з високим ворсом. Це можливо саме завдяки великій потужності мотору. Прилад доповнений сучасним програмним забезпеченням, що покращує якість прибирання. Це сучасний пилосос, який вважається одним з найкращих у своїй ціновій категорії, завдяки поєднанню чудового програмного забезпечення та високоякісної механічної частини, від японських виробників. Чутливі датчики реагують навіть на незначні перепади висоти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також