Світло в кінці тунелю ніяк не побачать баскетболісти «Пульсара»

6962 0

Ми у соцмережах:

Світло в кінці тунелю ніяк не побачать баскетболісти «Пульсара»

Дев’ять ігор — одна перемога, такий поки що не надто втішний результат в активі рівенського «Пульсара». Чергової поразки рівняни зазнали у виїзному матчі проти МБК «Одеса». Розповідає головний тренер рівнян Сергій Шемосюк: — Гра в Одесі склалася для нас непросто, хоча ми налаштовувались на виграш, наша турнірна ситуація змушувала до цього. На жаль, цей матч підтвердив, що команда зараз перебуває у кризі.

МБК «Одеса» — «Пульсар»
82:70 (24:23, 26:21, 17:12, 15:14)
«Пульсар»: Рихлюк (9), Ковалевський (9), Кіба (5), Дубнюк (20), Скиданов (5), Шемосюк (9), Колот (0), Артимович (0), Река (13+8 підборів), Лебідь (0).

Дев’ять ігор — одна перемога, такий поки що не надто втішний результат в активі рівенського «Пульсара». Чергової поразки рівняни зазнали у виїзному матчі проти МБК «Одеса». Розповідає головний тренер рівнян Сергій Шемосюк: — Гра в Одесі склалася для нас непросто, хоча ми налаштовувались на виграш, наша турнірна ситуація змушувала до цього. На жаль, цей матч підтвердив, що команда зараз перебуває у кризі. Епізодами ми демонстрували хороший баскетбол, проте загалом гравці виявилися не на тому психологічному рівні, щоб обіграти «Одесу». Ця гра була чимось подібною до гри з «Миколаєвом», по ходу зустрічі ми кілька разів до мінімуму скорочували відставання, проте вийти вперед так і не змогли. Як це не прикро, але «Пульсар» зазнав ще однієї поразки, а відтак продовжує перебувати в хвості турнірної таблиці. Хлопці дуже переживають. Та я, незважаючи ні на що, переконаний, що ми вийдемо з цього тунелю, вже видно світло. — Яке враження у вас залишилось від суперника, кажуть, одеський клуб переживає не кращі часи? — Є в них і команда, і гроші. У МБК «Одеса» фінансове становище у десять разів краще за наше, інша справа, що зараз воно стало гіршим, ніж було. Проте ситуація там поступово стабілізується, і я переконаний, що МБК «Одеса» ще скаже своє вагоме слово. Відверто небагато шансів покращити турнірне становище буде у «Пульсара» в суботу, коли у черговому турі він прийматиме лідера суперліги «Азовмаш». Крім гри загалом, рівенським вболівальникам, гадаю, цікаво буде побачити в дії вихованця нашої команди, одного з найкращих баскетболістів України Сергія Ліщука. Початок гри о 17.00.

Результати інших матчів туру: «Азовмаш» — «Політехнік» — 97:62, «Дніпро» — «Хімік» — 86:73, МБК «Миколаїв» — «Кривбасбаскет» — 102:81, «Львівська політехніка» — БК «Київ» — 62:107, «Черкаські мавпи» — СК «Маріуполь» — 93:86.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також