Станіслав Лозовський отримав роль у фільмі "Захар Беркут"

2214 0

Ми у соцмережах:

Станіслав Лозовський отримав роль у фільмі

Зйомки "Захара Беркута" з "термінатором" Робертом Патріком в головній ролі триватимуть на Закарпатті до кінця серпня. Отримав роль у фільмі і актор Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Станіслав Лозовський.

Зйомки історичного повнометражного екшену вже розпочалися у селі Синевирська Поляна на закарпатській Міжгірщині. Кінострічку знімає компанія Kinorob за підтримки Держкіно, повідомляє Закарпаття онлайн. .

Разом з Ахтемом Сеітаблаєвим як співрежисер над стрічкою працює Джон Вінн. Голлівудські продюсери Джефф Райс, Юрій Карновський і Раджу Коллінз забезпечують комунікацію з міжнародним акторським складом і допоможуть просувати проект на північноамериканському ринку.

Автори сценарію Ярослав Войцешек, Річард Ронат, оператор Юрій Король, художник-постановник Владислав Одуденко, художниця по костюмах Антоніна Белінська.

У зйомках екшена «Захар Беркут» за мотивами однойменної повісті Івана Франка візьме участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Голлівудський актор Роберт Патрік, який зіграв робота Т-1000 з текучого металу у фільмі "Термінатор-2: Судний день" (а також грав у «Міцний горішок 2», «Останній кіногерой», «Ангели Чарлі 2»), виконає роль Беркута - персонажа однойменної повісті Івана Франка, який бореться проти монголо-татар. Він, як уже повідомляло Закарпаття онлайн, уже поділився своїми світлинами із Закарпаття

Шотландець Томмі Фланаган ( "Гладіатор", "Хоробре серце", "Місто гріхів") зіграє боярина-зрадника Тугара Вовка.

Також на широкому екрані глядачі побачать: Андрія Ісаєнка («Кіборги»), Олега Волощенка («Сторожова Застава»), Цегміда Церенболда («Військо Мин Бала»), Поппі Дрейтон («Абатство Даунтон», «Русалонька»), Аяна Утепбергена («Військо Мин Бала», «Діамантовий меч»), Алекса МакНіколла («5-та хвиля», «Аксель»), Віктора Жданова («Кіборги»), Єржана Нуримбета («Сторожова Застава», «Сардар», «Меч перемоги», «Наречена»), Елісон Дуді («Індіана Джонс і останній хрестовий похід», «Вид на вбивство»), Аліну Коваленко, Дуалета Абдугапарова («Кочівник», «Ліквідатор», «Орда»), Рокі Майерса, Олега Стефанова, Нуркена Туматаєва («МакМафія»), Олівера Тревену, Марину Кошкіну, Марата Абдулаєва («Ліквідатор», «Тараз»), Станіслава Лозовського, Даніяра Ахметова, Вікторію Клещенко-Пилипчук та інших.
Дитячі ролі в стрічці виконають Михайло Корженівський, Андрій Сторож, Юрій Єрко, Михайло Черняков, Аліна Довбуш, Євген Лебедин.

Партнером та консультантом фільму є Міжнародний Фонд Івана Франка. Зйомки відбуватимуться до кінця серпня, а побачити фільм на широких екранах можна буде вже у 2019 році.

Стрічка розповідає про події 1241 року: монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі місцеві мисливці брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити ворога. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також