Стало відомо, як відбувалася бійка в «Лагуні»

3512 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, як відбувалася бійка в «Лагуні»

Рівненські правоохоронці розкрили деталі резонансного конфлікту в нічному клубі «Лагуна», що трапився в ніч на 7 липня.

19-річний житель Запоріжжя приїхав до свого товариша в Рівне. Як стало відомо, це був кандидат на посаду до Державного бюро розслідувань у місті Маріуполі Кирило Соломатін.

Як повідомляє поліція, Соломатін разом із другом, перебуваючи напідпитку, пішли до «Лагуни». Біля входу між ними та охоронцями виникла сварка — для з’ясування відносин усі вийшли на вулицю. Конфлікт переріс у штовханину та масову бійку, під час якої 19-річний парубок здійснив не менше двох пострілів, одна з куль влучив у ногу працівника закладу.

На постріли вийшли ще кілька охоронців та прибули наряди патрульної поліції. Під час бійки 20-річний охоронець закладу зламав носа 24-річному інспектору поліції. Як пояснив він слідчим, скоїв це ненавмисно, адже було дуже людно.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 19-річного жителя Запоріжжя та 20-річного охоронця «Лагуни». Слідчі Рівненського відділу поліції повідомили обом про підозру у вчинених злочинах. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також по темі: Масова бійка біля «Лагуни»: стріляв, імовірно, кандидат до Державного бюро розслідувань


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також