Стали відомі переможці «Олімпійського дня-2020»

669 0

Ми у соцмережах:

Стали відомі переможці «Олімпійського дня-2020»

Щороку у світі з ініціативи Міжнародного олімпійського комітету проводиться спортивно-масовий захід «Олімпійський день». На Рівненщині його організацію та проведення здійснює відділення НОК України в Рівненській області за участю обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Зокрема, в районах, містах та об’єднаних територіальних громадах, на спортивних стартах збирались аматори спорту, починаючи з найменших – дошкільнят, до активної молоді, професійних спортсменів, ветеранів та людей з обмеженими можливостями.
Цього року на Рівненщині такий захід проходив у новому форматі – всі бажаючі з 1 по 19 червня 2020 року брали участь у заочному конкурсі «Олімпійський день-2020». За його умовами, учасники знімали відео або робили фото з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передавали предмет, який відображає вид діяльності учасника, а разом з цим - естафету наступному учаснику.

 

Перемогу здобував той учасник, що отримає найбільше вподобань на своїй сторінці у Фейсбук з обов’язковими хештегами: #olympicday, #olympicday2020ua, #olympicday2020Rivneregion.

Пресслужба обласної ради повідомляє, що в умовах карантину рівняни брали активну участь в «Олімпійському дні-2020», адже до заходу долучилось майже 4000 онлайн вболівальників. 
Отже, за найбільшою кількістю вподобань, визначилась трійка переможців:
1 місце – Тетяна Євтошук-Остапчук;
2 місце – Дмитро Остапчук;
3 місце – Олег Левенець.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також