Сьогодні та завтра у Рівному виступатиме зіркове подружжя Єгора та Роксолани Грушиних

1624 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні та завтра у Рівному виступатиме зіркове подружжя Єгора та Роксолани Грушиних

17 березня, сьогодні, о 19.00 і 18 березня, завтра, о 17.00 розпочинатимуться концерти Єгора Грушина та його дружини Роксолани у залі камерної та органної музики на вулиці Соборній у Рівному.

Єгора називають найяскравішим неокласичним композитором та піаністом України. Під час туру «Together» він виступає у дуеті із дружиною Роксоланою Грушиною, яка грає на віолончелі.

На нинішній концерт у Рівному майже всі квитки було розкуплено ще місяць тому. Тому організатори вирішили провести додатковий виступ.

За шість років творчості Єгор Грушин дав понад 300 концертів, презентував світу чотири альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, та став автором саундтреків до шести фільмів.

«Ми назвали цей тур «Together» як свою однойменну композицію, що є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих, - зазначає Єгор. – А оскільки ми є партнерами не лише в творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми плануємо показати, як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також