Смертельну дозу алкоголю виявили у крові водія, який збив у Здолбунові на смерть велосипедистку

1063 0

Ми у соцмережах:

Смертельну дозу алкоголю виявили у крові водія, який збив у Здолбунові на смерть велосипедистку

Прокурор Рівненської обласної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного жителя Здолбунова, якому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої.

Слідством встановлено, що пообіді 25 січня цього року в Здолбунові водій «Renault Megan», перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння та рухаючись із перевищенням швидкості, на вулиці Шкільній збив велосипедистку, яка їхала у попутному напрямку. 57-річна місцева жителька загинула на місці події.

У крові водія виявили 6,6 проміле алкоголю, що вважається смертельною дозою.

Обвинувачений наразі перебуває під вартою, повідомляє Рівненська обласна прокуратура. Свою вину чоловік визнає і переконує, що щиро кається. Обвинувальний акт скеровано до Здолбунівського районного суду. Досудове розслідування проводили слідчі  ГУ НП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також