Складнощі у виготовленні та переваги нового iPhone 14

2737 0

Ми у соцмережах:

Складнощі у виготовленні та переваги нового iPhone 14

З моменту презентації iPhone 14, пройшло зовсім небагато часу, але деякі люди, що одразу замовили смартфон, мають деякі затримки у поставках. Це пов'язано з тим, що завод у Китаї, який виготовляє техніку, працює лише частково через covid. Значна кількість працівників знаходяться на лікарняному, а деякі з міркувань безпеки, не приходять на роботу, та взяли довгострокові неоплачувані відпустки.

Характеристики та новинки в iPhone 14

Не дивлячись на те, що в цьому році компанія проводила презентацію офлайн, це не дуже вплинуло на популярність техніки. Деякі іноземні джерела стверджують, що у компанії є серйозні проблеми не лише з робочою силою у Китаї, але й з малою кількістю замовлень на виготовлення айфонів. Це пов'язано з тим, що новим чипсетом цього року доповнили лише флагманські моделі: pro та pro max.

Опис характеристик та оновлень iPhone 14:

  • Порадувала покупців відсутність чубчика, який замінили капсулою. Тепер саме вона транслює показ вхідних дзвінків, а також повідомлень. Її зробили мультимедійною.  
  • Стосовно якості знімання, то вона стала кращою, через зміни у програмному забезпеченні та додання вертикальної діафрагми. В айфон 14 про максз'явилася можливість покращення якості знімання у нічний час, через наявність системи, що захоплює світлові промені.
  • Також техніку доповнили автофокусом фронтальної камери та покращили програмне забезпечення, що дозволяє прибирати незначні недоліки обличчя. Це ідеальний варіант для користувачів, які постійно знімають stories або роблять селфі та викладають їх в інстаграмі. Не варто витрачати час на редагування фотографій, тому що вони вже відредаговані.

Чого очікують покупці від нового iPhone 14?

Не дивлячись на очікування користувачів, розробники не покращили ступінь захисту апаратів від пилу та вологи, залишивши його на минулому рівні. Проте все одно телефон відрізняється гарною якістю та стійкістю до механічних пошкоджень, що можливо завдяки використанню спеціального загартованого скла на передній та задній панелях.

Покупців дуже порадувало кольорове рішення. iPhone 14 можна придбати у яскравому фіолетовому кольорі. Завдяки алюмінієвому корпусу, пристрої виглядають дуже стильно. Деякі з користувачів також очікували відмову від старого роз'єму lignite. Проте через кризу та здорожчання комплектуючих, розробники вирішили відкласти це питання до кращих часів. Тому європейським мешканцям, які звикли до роз'єму type-c, потрібно трохи почекати. Компанія apple планує замінити старі роз'єми для зарядки на type-c вже наступного року. Але зараз можна заряджати пристрій не лише від стандартних роз'ємів, але й з використанням магнітної зарядки, яку можна придбати окремо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також