Скільки заробляє команда Коваля (ФОТО)

4764 0

Ми у соцмережах:

Скільки заробляє команда Коваля (ФОТО)

Стала відома зарплата керівництва Рівненщини.

 Загалом за минулий рік на зарплати керівництва військової адміністрації витратили 4 мільйони гривень, повідомляє «Конкурент».

За підрахунками середньомісячна зарплатня начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля у 2022 році становила 76 тисяч. Найменше службовцю нарахували у січні – 52 тисячі гривень. Найбільше ж він зміг отримати за листопад – трохи менше як 80 тисяч.

Перший заступник керівника ОВА Сергій Подолін в середньому в місяць отримував трохи менше як 58 тисяч. З усіма надбавками, преміями та виплатами до посадового окладу найбільше він заробив у жовтні – 100 тисяч гривень. Найменше роботу службовця оцінили на початку року, у січні, та виплатили понад 32 тисячі.

Заступник голови обладміністрації Сергій Гемберг за свою плідну працю в середньому в місяць отримував трохи більше як 45 тисяч. Найприбутковішим для нього виявився кінець року, адже у грудні йому нарахували найбільшу зарплату – 75 тисяч гривень. Найменше ж йому пощастило на початку минулого року, у січні, за який пану Сергію виплатили 33 тисячі.

Заступниці очільника Рівненської обласної військової адміністрації Іванні Смачило минулого року за її роботу в середньому за місяць платити 47 тисяч гривень. Найбільше їй виплатили у вересні – 76 тисяч гривень, а найменшою її зарплата була за лютий та становила трохи більше як 28 тисяч.

За минулий рік середня зарплата заступника голови ОВА Ігоря Тимошенка складала трохи більше як 53 тисячі гривень. Найпліднішим у роботі для нього виявився жовтень, адже тоді пану Ігорю нарахували майже 90 тисяч, а найменше він зміг заробити у січні – 28 тисяч.

Заступниці начальника обласної військової адміністрації Людмилі Шатковській в середньому в місяць платили 50 тисяч гривень. Найбільше пані Людмила заробила у жовтні – 83 тисячі, а найменше вона отримала за січень – понад 22 тисячі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також