Скалічив людину в оржівському лісі

1887 0

Ми у соцмережах:

Скалічив людину в оржівському лісі

Невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями та непритомним поблизу лісу у селищі Оржів знайшла місцева мешканка, яка проїжджала повз велосипедом. Жінка викликала «швидку» та повідомила до поліції. Потерпілого, яким виявився 61-річний житель Оржева, із політравмою доставили до лікарні.

Поліцейські  з’ясували, що до побиття чоловіка може бути причетний 26-річний місцевий мешканець. Свідок розповіла правоохоронцям, біля потерпілого перебувало ще двоє невідомих чоловіків. Один із них спочатку штовхав (або бив) лежачого, а коли жінка наблизилася, той почав начебто надавати йому допомогу. Оперативники встановили, що того вечора 61-річний чоловік з харчами прямував додому через ліс. Там його і перестріли 26-ти та 36-річні жителі Оржева, які відпочивали за чаркою. Через що виникла сварка - невідомо, та молодший почав без упину бити руками і ногами свою жертву. 36-річний чоловік намагався зупинити товариша, втім не міг нічого вдіяти, адже є людиною з інвалідністю.

- 26-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого тілесного ушкодження, — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції – начальник слідчого відділу Петро Пастушок.— Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід – тримання тримання під вартою без права внесення застави.

Молодик уже чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення угону, крадіжок та хуліганства. Остання судимість у нього непогашена і чоловік перебуває на іспитовому строку. Досудове розслідування триває. У потерпілого чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток лицевого скелета, травми грудної клітки, політравму, пневмоторакс, забої та садна обличчя. Стан пацієнта лікарі оцінюють як стабільно тяжкий, він 9-й день непритомний. А за скоєне підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також