Син головного лікаря просить в оренду землю на території лікарні у Рівному

2296 0

Ми у соцмережах:

Син головного лікаря просить в оренду землю на території лікарні у Рівному

Два підприємці звернулися до Рівненської облради з проханням надати їм в оренду земельні ділянки на території обласної клінічної лікарні, що на вулиці Київській у Рівному. Їхнє прохання сьогодні розглядали члени комунальної комісії облради.

Просять землю Тетяна Серебрякова, співвласниця аптек «Медфармсервіс», та Павло Кучерук, бізнесмен та син головного лікаря рівненської міської лікарні Євгена Кучерука.

На ділянках, які просять підприємці, розташовано будівлі, які вони викупили. Голова комунальної комісії Віталій Бойко зазначив, що свого часу у цих приміщеннях  була пральня лікарні, проте ще у 90-х її продали.

Начальник юридичного відділу облради Богдан Гречко зазначив, що площа, яку просять підприємці, завелика. Окрім того, для передачі в оренду ділянок потрібно ще зробити поділ земельної ділянки обласної лікарні.

Комунальна комісія дала рекомендацію ФОПам, які зверталися, обласній клінічній лікарні та Держгеокадастру до наступної сесії уже напрацювати проект рішення та вказати чітку площу землі, яку будуть орендувати підприємці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також