Силовики показали, як захищатимуть кордон на Рівненщині від прориву нелегалів (ВІДЕО)

732 0

Ми у соцмережах:

Силовики показали, як захищатимуть кордон на Рівненщині від прориву нелегалів (ВІДЕО)

В ході міжвідомчих тренувань у Рівненській області, силовики відпрацювали алгоритми спільних дій зі знешкодження «диверсійних» груп.

 Навчання проводили в умовах, максимально наближених до реальних, в районах поблизу кордону з Республікою Білорусь.

За легендою тренувань, ворожа «диверсійно-розвідувальна група» приховано прибула на територію України для координування «прориву» майже 100 нелегалів до нашої держави.

Через незаконну міграцію іноземців, «зловмисники» планували дестабілізувати суспільно-політичну обстановку в регіоні. Крім того, вони намагалися вчинити серію «вибухів» на об’єктах критичної інфраструктури на Рівненщині.

В ході навчальної операції, спецпризначенці СБУ встановили місцезнаходження та нейтралізували умовних диверсантів, які переховувались у покинутій будівлі поблизу держкордону.

Також, було затримано декількох «іноземців», які за вказівкою своїх «кураторів» нелегально потрапили в Україну. Серед них проведено фільтраційні заходи для виявлення ймовірних «терористів».

Організатори тренувань відзначили високий рівень підготовки силовиків до виконання завдань за призначенням.

У спеціальних навчаннях брали участь підрозділи СБУ, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, Державної міграційної служби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також