Шукають, кому дати 60 мільйонів за розробку системи електронного квитка

1262 0

Ми у соцмережах:

Шукають, кому дати 60 мільйонів за розробку системи електронного квитка

Про запровадження системи електронного квитка в громадському транспорті говорили ще рік тому. Сьогодні, 11 липня, рівнянам презентували конкретні пропозиції на Форумі «Впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті». Міська влада вирішить, кому з фірм-претендентів на проект виділити кошти.

У Форумі взяли участь представники міської влади Рівного та представники фірм, які займаються розробкою подібних проектів у містах пост-радянського простору та у Європі.

Міський голова Рівного Володимир Хомко навів конкретні цифри, скільки з міського бюджету витрачають коштів на оплату праці кондукторів у громадському транспорті. Водночас показав, скільки місто на цьому заробляє. Пан Хомко відзначив, що система впровадження електронного квитка – вигідна, з огляду на ці цифри. Він очікує, що за 5 років 60 мільйонів, які місто передбачає витратити на систему, вона окупиться.

-        Сьогодні на Форумі ми вислухали близько десяти пропозицій, в тому числі від латвійських, французьких, ізраїльських фірм, - сказав один з ініціаторів проведення форуму Віталій Герман. – На засіданні робочої групи, яке буде відкритим для громадськості, оберемо конкретного виконавця, чия пропозиція на наш погляд найбільше підійде для Рівного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також