Шоу-виставу для дорослих - «Аліса»

1114 0

Ми у соцмережах:

Шоу-виставу для дорослих - «Аліса»

23 жовтня о 19.00 в приміщенні Драматичного театру імені Івана Франка (м. Івано-Франківськ) відбудеться яскрава хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії з використанням відео арту. Вхід вільний. Стань частиною незабутніх пригод у світі філософських роздумів, краси та яскравих образів.

Запрошуємо 23 жовтня о 18.00 на прес-конференцію в Драматичному театрі ім. Івана Франка та на шоу-виставу «Аліса» о 19.00.

Шоу-вистава «Аліса» - це авторський експериментальний та видовищний симбіоз хореографії і слова, понад сотня артистів на сцені, вражаючі костюми та сучасне світлове оформлення, яскраві спецефекти та нестандартні технічні рішення.

Народний ансамбль сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» та відомі рівняни в унікальних образах занурять глядачів в незабутній світ сновидінь та яскравих емоцій! Успіх шоу вистави для дорослих у Рівному безумовний. Покази супроводжували аншлаги та неймовірний резонанс у пресі. Високий рівень постановки відзначили присутні на виставі професійні хореографи, театральні актори і режисери. Окрім того шоу вистава для дорослих була відзначена у рейтингу журналу «ALSM» переможцем у номінації «Добра справа року».

Мистецьке об`єднання «Едельвейс» - це креативна творча родина, яка налічує понад 600 танцівників та акторів. Потужна команда керівників та хореографів протягом тридцяти років є ініціатором багатьох мистецьких проектів, що підкорили рівненського глядача, та глядачів інших міст України. Протягом останніх п’яти років було створено авторську поетично-хореографічну виставу «Лялькар», кілька унікальних шоу-програм за участі відомих рівнян та «Сузір’я Едельвейс», а також шоу-виставу для дорослих - «Аліса».

Проект «Мандри Аліси #Франківськ», що реалізовано за підтримки Українського культурного фонду – це можливість поділитися досвідом створення сучасного мистецького продукту та презентувати масштабне унікальне шоу глядачу Івано-Франківська.

Керівник проекту та хореограф-постановник: Заслужений працівник культури України - Олена Присяжненко. Автор сценарію, режисер: Лауреат премії Кабінету Міністрів - Валерія Супонькіна-Лагнюк, Керівник Мистецького об‘єднання «Едельвейс»: Заслужений працівник культури України - Людмила Супонькіна. Сценограф, координатор: Тарас Лагнюк.
Організатори - Громадська організація «Школа мистецтва танцю «Едельвейс».
Творчі партнери проекту: ГО «Арт-Франківськ», «Школа ВЛАДА ЯМИ», Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.

Також в рамках проекту «Мандри Аліси #Франківськ» відбудеться:

24 жовтня о 9.00 - Майстер-класи та творча майстерня для викладачів і студентів профільних навчальних закладів, а також для митців-аматорів в приміщенні Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (групи формуються за попередньою реєстрацією)

24 жовтня о 15.00 - Молодіжний перфоманс «Хто ти собі?» на Площі Ринок, за участі артистів мистецького об’єднання «Едельвейс» та студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Додаткова інформація за тел. 067-362-21-21, 050-507-47-30
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також