Що принесе 2024 рік Україні та світу: 10 пророцтв від астрологині

7542 0

Ми у соцмережах:

Що принесе 2024 рік Україні та світу: 10 пророцтв від астрологині

2024 рік - це високосний рік. Для всієї планети він буде непростим. Для України стане легшим та успішнішим за попередні.

Про це  розповіла астрологиня Олена Максимова.

Для Gazeta.ua вона дала 10 пророцтв на 2024 рік.

1. Упродовж року матимемо чотири затемнення. Сонячні затемнення, які відбудуться 8 квітня і 2 жовтня, впливатимуть на розвал Росії. Це період розпаду імперії.

2. Відчутний ривок на фронті побачимо від 5 січня. Буде кілька успішних військових операцій. Вирвемося вперед, зможемо закріпитися на вигідних позиціях. Другий серйозний ривок побачимо з квітня по червень. З вересня війна вестиметься на території Росії.

3. Допомога від Заходу надходитиме із затримкою. Наші воїни вистоять завдяки небайдужості українців. Своїми силами збиратимемо на дрони та нищитимемо ворога.

4. Українці з особливою увагою слідкуватимуть за виборами у Штатах та Росії. На політичній арені з'являться нові світові лідери. До того часу за першість боротимуться Америка, Китай і Німеччина. Кожен намагатиметься довести, що він на щось здатен, але кардинально на ситуацію не впливатиме.

5. Україна поверне окупований Крим. Знайдемо нові методи нищення ворога, його флоту та авіації. Відкриємо нові технології, які допоможуть з меншими ресурсами обіграти серйозного противника.

6. Зірки натякають на вибори в Україні, хоча їх провести нереально. У другій половині року усе сприятиме оновленню у владі. З'являться нові люди в уряді. Це поверне довіру до нас від Європи та США.

7. Світ накриє нова економічні криза. Вихід з неї буде знайдено несподівано. Це буде непростий час.

8. На плаву втримається той, хто створюватиме щось нове. Це рік винаходів, які врятують Україну і світ, час появи стартапів, які закріпляться на багато років і зроблять наше життя безпечнішим.

9. Новий військовий союз, членом якого стала б Україна, поки створити не вдасться. Спробуємо влитися у те, що є. У 2025 році Україна ініціює створення потужної військової організації.

10. Ми продовжуємо воювати. Перемога буде у жовтні 2025 року. Доведеться відбудовувати країну і нарощувати воєнний потенціал, аби ворог не насмілився повторити наступ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також