Серед загиблих у Чаплиному знайшли двох дітей

885 0

Ми у соцмережах:

Серед загиблих у Чаплиному знайшли двох дітей

Жертвами російського удару по Чаплиному Дніпропетровської області стали щонайменше двоє дітей. Про це сьогодні повідомив голова місцевої обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

- Продовжуються пошуково-рятувальні роботи у селищі Чаплине. Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя понад 20 людей, серед них двоє хлопчиків — 6 та 11 років. Вони просто грали вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів та звичаїв війни, — написав він у Фейсбуці. 

Удар росіян по Чаплиному стався 24 серпня, на 31-у річницю Незалежності України.

Російські ракети влучили у приватний будинок та об'єкт залізничної інфраструктури, зокрема, у станцію, де внаслідок вибуху згоріли кілька вагонів пасажирського поїзда та припарковані поряд автомобілі, у тому числі з людьми.

Резніченко також повідомив що на Дніпропетровині була надскладна ніч з постійними атаками і постраждалими. Російська армія обстріляла чотири райони - Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.
По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків. Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці усього 2 роки! Усі у лікарні.

Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Минулося без постраждалих.

Криворізький район обстрілювали російські "Урагани" та "Смерчі”. Поцілили по Апостолівській та Широківській громадах. Село

Кошове залишилося без світла. Кілька реактивних снарядів прилетіли і в один з районів Кривого Рогу. Є руйнація житла. Люди не ушкоджені.

На Дніпровський район росіяни скерували ракету. Наші військові її збили.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також