РИБНІ КОНСЕРВИ АКВАМАРИН: СМАЧНО, КОРИСНО

453 0

Ми у соцмережах:

РИБНІ КОНСЕРВИ АКВАМАРИН: СМАЧНО, КОРИСНО

Риба та морепродукти є цінним джерелом поживних речовин для людського організму. У рибі багато фосфору та кальцію, котрі зміцнюють кістки та зуби. А ще тут присутня велика кількість мікроелементів, зокрема магнію та калію, вітамінів групи В. Не можна не згадати про Омега-3 жирні кислоти. Саме завдяки ним вживання риби покращує роботу мозку, імунної системи, кровоносних судин. Вони містять повноцінний білок, необхідний для зростання та відновлення м'язів, органів і тканин. 

В середньому в рибі більше 20% білка, а деякі види риби навіть перевершують м'ясо за його вмістом. Тому рибні консерви “Аквамарин”  чудове джерело легкозасвоюваного білка. Такий білок краще засвоюється, ніж білок яловичини чи свинини. Люди, які вживають рибу замість м'яса, живуть довше і мають здоровішу серцево-судинну систему.

Проте свіжа риба відносить до продуктів, що швидко псуються. Задля збереження корисних властивостей риби надовго, відразу після вилову її рибу потрібно переробляти або заморожувати. Кращим способом переробки є консервування. Виготовлення консервів продовжує термін придатності риби та робить доступними її різні види цілорічно.

Аквамарин збільшує виробництво

Консерви під торговою маркою «Аквамарин», що належить групі компаній Інтеррибфлот, виготовляються з високоякісної сировини на рибопереробному заводі "Південний" в Одеській області. Це підприємство з 24-х річною історією сьогодні є сучасним виробництвом. 

«Компанія вклала у модернізацію виробництва продукції «Аквамарин» значні кошти», — розповідає засновник групи Інтеррибфлот Григорій Луцай, — «На заводі повністю оновлено котельню та встановлено сучасні системи фільтрації викидів».

Це дозволяє економити паливо та знизити шкідливий вплив на довкілля. Безперебійну роботу виробництва забезпечують потужні генератори, оновлено мийні машини, закатувальні агрегати, автоклави, збільшено потужності зі стерилізації консервів та створено нові робочі місця. Планується реконструкція санітарних приміщень для персоналу.

«Завод випускає більше шести десятків видів продукції під брендами «Аквамарин», «IRF», «МОРЕ», — повідомляє співвласник Інтеррибфлот Андрій Чуклін, — «В нас працює три цехи: з переробки риби, консервний та з виробництва рибного борошна».

Під час війни Інтеррибфлот збільшив випуск консервів — до 3 млн банок на місяць. Консервована продукція «Аквамарин» має стратегічне значення в умовах війни як джерело корисного харчування тривалого зберігання. З початку російського вторгнення це оцінили українські військові, яким компанія безперебійно постачає рибні консерви. 

Група компаній Інтеррибфлот усвідомлює відповідальність, яка лягла під час війни не лише на громадян, але й на бізнес. Допомога армії, сплата податків та збереження робочих місць під час бойових дій є виявом патріотичної позиції власників компанії та віри у перемогу над ворогом. Наявність на полицях магазинів рибних консервів «Аквамарин» зараз є результатом значних зусиль щодо збереження виробництва в Україні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також