Рятувальники запустили квадрокоптер над полями та лісами

1128 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники запустили квадрокоптер над полями та лісами

Працівники Головного управління ДСНС області проводили в Зарічненського районі аеророзвідку території лісгоспів, а також околиці смт Зарічне за допомогою квадрокоптера, щоб виявити осередки займань та передати ці дані на лінію «101». Після виявлення осередків підрозділи лісової та пожежної охорони оперативно виїжджали на гасіння.

Щоб запобігти виникненню пожеж в екосистемах, рятувальники закликають місцевих мешканців завжди дотримуватись правил безпеки на природі. Вони нагадують, що полум’я у лісах допускається розводити лише на добре розчищеній галявині на безпечній відстані від дерев, не залишати його без нагляду. Перед тим, як вийти з лісу, вогонь обов’язково треба залити водою чи засипати землею, не залишати за собою сміття, особливо не кидати недопалків у лісових масивах, адже від цього миттєво може статися пожежа. 

Сьогодні в обідню пору вирувала пожежа і поблизу Рівного. Загорілась суха трава поблизу села Бармаки. Чергове відділення бійців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне гасили вогонь майже годину. Причина пожежі встановлюється.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також