Розмітку у Рівному вже наносять. Чи витримає до зими?

1417 0

Ми у соцмережах:

Розмітку у Рівному вже наносять. Чи витримає до зими?

Розмітка на вулицях Рівного почала з’являтися значно раніше, аніж торік, коли черкаська фірма-переможець розпочала роботи наприкінці літа. Торги цього року виграла нова місцева фірма, яка пов’язана із підприємством, що вже працювало на дорогах Рівного і чиєю роботою були невдоволені у місті.

Розмітка, зокрема, вже є на вулиці Степана Бандери – одній із головних в обласному центрі.

Наносить білі смуги товариство «Хімія Парк», яке виграло троє торгів міського управління житлово-комунального господарства на загальну суму у близько 1,9 млн грн.

Нанести розмітку на дорогах Рівного товариство повинне до кінця літа.

ТОВ «Хімія Парк» має понад 21 млн грн статутного капіталу і зареєстроване на вулиці Центральній, 38 у Клевані Рівненського району на місцевого мешканця Анатолія Іващука та сербів Мікановіча Йово та Савіча Радоміра. Директором підприємства є Віталій Іващук.

Товариство «Хімія парк» почало активно брати участь у торгах з минулого року і вже підписало контрактів на понад 163 млн грн. у різних областях країни. Зокрема, торік мало наносити розмітку на дорогах Львівщини.

Варто зазначити, що «Хімія парк» зареєстроване у тому ж будинку, що і товариство «Колор С.І.М», яке наносило розмітку на вулиця Рівного до 2016 року. Його роботою у місті були невдоволені, бо фарба, яку нанесли, швидко стерлася. Належить загадане товариство Зої Іващук.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також