Росіяни вранці обстріляли ракетами Львів та Дніпропетровщину

2747 0

Ми у соцмережах:

Росіяни вранці обстріляли ракетами Львів та Дніпропетровщину

У Львові сьогодні зранку пролунали вибухи. А на Дніпропетровщині внаслідок ракетних ударів постраждало двоє людей у Синельниківському районі.

- 5 прицільних ракетних ударів по Львову. Відповідні служби вже виїхали на місце. Детальнішу інформацію з‘ясовуємо, - повідомив у Фейсбуці міський голова Львова Андрій Садовий.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький також повідомив у Фейсбуці про вибухи:

- За попередньою інформацією, сталося чотири ракетні удари. Залишайтесь в укриттях.


У Львові вже почали облаштовувати перше контейнерне містечко для тимчасово перебування українців, які змушені евакуюватись із гарячих точок. 

Ворожа акета влучила в інфраструктурний об'єкт, повідомив у Фейсбуці голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Спершу він написав:

- Ніч пройшла відносно спокійно, а вранці загарбники завдали ракетних ударів по області… Але 60% ракет було збито нашою ППО. Ми нелегка здобич… - Деталі по ранковим прильотам. У Синельниківському районі ракета влучила в інфраструктурний об'єкт. Вогонь рятувальники приборкали. У Павлоградському районі людей не зачепило, але зруйнувало залізничну інфраструктуру, - йдеться у повідомленні чиновника..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також