Росіяни вночі масовано атакували дронами Харків, вбиваючи людей

384 0

Ми у соцмережах:

Фото - ДСНС України

Рятувальники, які прибули на виклик за однією з адрес, також потрапили під удар безпілотників...

Масована атака дронами по Харкову: 4 людей загинули, серед них троє рятувальників, - йдеться у повідомленні ДСНС України.

 Сьогодні вночі ворог вчергове атакував Харків, для чого застосував декілька хвиль "шахедів".
 
Внаслідок ворожих ударів, пошкоджень зазнали житлові будинки мирних громадян за різними адресами. Загинула мешканка, є постраждалі. На місцях прильотів виникли пожежі.
 
Рятувальники, які прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару беспілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.
 
Наразі триває ліквідація наслідків атаки.
 
У ДСНС України також розповідають, що один із "шахедів" влучив у житлову триповерхівку, частково зруйнувавши його дах та верхній поверх, і спричинивши пожежу.

У той самий час, коли рятувальники зазнали повторного удару безпілотниками, проходила операція з порятунку життя 67-річного чоловіка, якого завалило плитами перекриття на 3-му поверсі.

До цієї операції були залучені близько 10 надзвичайників. Вони за допомогою ручного гідравлічного інструменту та домкратів деблокували людину і передали медикам.

Чоловік отримав незначні ушкодження.
 
 
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також