Рівнянка народила трійню

8119 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка народила трійню

36 - річна рівнянка Тетяна стала мамою вперше. У неї з'явились на світ три дівчинки. Дві з яких близнючки. Народила жінка дівчаток у переддень свого дня народження і водночас напередодні Дня батька. Багатодітний тато тепер називає себе "султаном".

Серед трьох народжених дівчаток - дві близнючки, повідомляє ТРК Рівне1. Їхня мама каже, надзвичайно хотіла донечок.

Трійня для родини стала сюрпризом. Чекали двох діток. На останньому УЗД показало, що трійня.

Пологи відбулись на 35 тижні вагітності. Дівчатка народились недоношеними. З вагою 2 кілограми, 1.670 г. та 1.400 г.  Як всі недоношені дітки, вони не готові жити самостійно тому вони у відділенні інтенсивної терапії зараз.  Двоє менших дівчаток помістили у кювези, найбільша дівчинка на відкритій реанімаційній системі. Двоє дівчаток вже дихають самостійно. Малечу годують материнським молоком та сумішшю. Загалом це вже друга трійня з початку цього року на Рівненщині.

- Рівненська область залишається у переліку тих областей де народжуваність мінімально падає. Хоча вже тенденція по Україні та у нашій області, що з року у рік народжується на тисячу менше дітей, - розповіла головний лікар КЗ "Обласний перинатальний центр" Вікторія Єнікеєва.

Родина мешкає у двокімнатній квартирі у Рівному. На нове житло не сподіваються, але кажуть було б приємно отримати хоча б якусь підтримку від місцевої влади. Адже речі, візок та інше на трійню знайти непросто. Дуже складно, навіть одяг хочемо щоб був однаковий то складно. На двійню легше, а на трьох треба пошукати. Тетяна та Андрій думають над іменами своїх доньок. Певні варіанти вже мають, але тримають їх у секреті. Багатодітний тато не втрачає надію ще й мати сина.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також