Рівнянин залишив без газу 23 квартири і ресторан (ВІДЕО)

3798 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин залишив без газу 23 квартири і ресторан (ВІДЕО)

Другого дня Нового року власник однієї із квартир по вул. Паркова,2, у Рівному підготував для сусідів сюрприз – позбавив можливості користуватися газопостачанням.

Він вирішив встановити нову газову колонку і найняв для цієї роботи «спеціаліста». Однак, той переплутав гнучкі шланги і заповнив водою внутрішньобудинкові мережі будинку та лічильники обліку газу у двох під’їздах та комунально-побутовому об’єкті.

2 січня фахівці бригади аварійно-диспетчерської службу Рівненської філії «Газмережі» злили воду із ввідного газопроводу та перекрили і опломбували крани на газових стояках.

Всі витрати та збитки з ліквідації цієї аварійної ситуації та відновлення газопостачання покладено на власника квартири-ініціатора самовільної заміни газового обладнання.

Рівнянам знову нагадують про необхідність дотримання Правил користування газовими приладами. Звернувшись в найближчий Центр обслуговування клієнтів, ви можете замовити послуги майстра Рівненської філії «Газмережі», який якісно, швидко та безпечно виконає роботи із заміни чи ремонту газового обладнання. Довіряйте роботи професіоналам! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також