Рівнянин вимагає ліквідувати всі труби, що ведуть в Басівкутське озеро

7542 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин вимагає ліквідувати всі труби, що ведуть в Басівкутське озеро

Ігор Кир'янчук пропонує взятися за цю проблему міській владі.

 - Необхідно розпочати ліквідацію всіх каналізаційних труб, котрі ведуть у Басівкутське озеро. Після того, як буде з'ясовано розташування кожної каналізаційної труби, виведеної до озера, їх потрібно буде знищити і зупинити прохід нечистот до води. Таким чином, вдасться значно зменшити забруднення Басівкутського озера та розпочати порятунок навколишнього природного середовища, - написав він у своїй електронній петиції до міського голови Олександра Третяка.

Поки що звернення отримало невелику підтримку від інших рівнян - усього 18 голосів. Тоді як для розгляду потрібно зібрати не менше 250. Але щоб проголосувати за цю петицію, у мешканців міста є ще понад 40 днів. 

До речі, це вже не перша петиція автора. Ігор Кир'янчук регулярно подає міській владі ідеї у різних сферах. Серед останніх його пропозицій - назвати одну з вулиць Рівного на честь Сашка Білого (Олександра Музичка), зокрема, рівнянин пропонує перейменувати вулицю 16 Липня. Також він хотів би бачити у Рівному пам'ятник Іванові Франку. А серед найбільш оригінальних - вимога "подавати в мережу Інтернет інформацію щодо кількості розірваних декларацій та кількості смертей у сімейного лікаря протягом року".

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також