Рівняни жаліються на нові автобуси, які їздять з інтервалом у пів години

2599 0

Ми у соцмережах:

Рівняни жаліються на нові автобуси, які їздять з інтервалом у пів години

Вулицями Рівного уже курсують нові автобуси за маршрутом № 6 (замість №39) та № 4 (замість №49).

Однак мешканці міста постійно жаліються на великий часовий інтервал у русі.

Зокрема, рівнянка Оксана Самардак поділилася у Facebook тим, як зранку мала проблему, щоб завезти дитину до дитячого садочка:

- Недавно запрацював новий автобусний маршрут №4 замість маршруту 49. Мабуть, немає жодної людини, яка ним задоволена, – лише одні нарікання.

Сьогодні зранку я мусила викликати таксі, щоб доїхати в садочок, бо о 8 ранку (коли всі їдуть на роботу, школу та в садочки) ми на вулиці Корольова просто не змогли дочекатися транспорту! Розрив між автобусами – не менше 30 хвилин.

Так, один автобус, який поїхав, був уже біля Епіцентру, а наступний ще не доїхав до Боярки. При цьому він ще буде 5-7 хвилин стояти на Луцькому кільці. Водночас на іншому кінці маршруту один автобус перед кільцем біля Фоззі, другий – на самому кільці, а третій – на зупинці перед Відінською. Інтервали між цими автобусами, які їдуть один за одним – 1-2 хвилини.

І ще одна ситуація минулого тижня. З Боярки автобус уже біля Велмарту, а наступні (два поспіль) – на Чорновола (біля колишнього Вопака та на перехресті біля ЦУМу). І таких ситуацій, я впевнена, безліч. Це лише поодинокі випадки, які трапилися зі мною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також