Рівняни вимагають оновити тенісні корти у парку Шевченка: яка реакція влади?

986 0

Ми у соцмережах:

Рівняни вимагають оновити тенісні корти у парку Шевченка: яка реакція влади?

На тенісному корті, що розташований у парку ім. Шевченка в Рівному, зібралися тренери, батьки і діти з вимогою оновити 4 майданчики для гри у теніс.

 Вони повідомляють, що займатися спортом на будь-якому з кортів парку небезпечно, оскільки асфальтове покриття нерівне й у тріщинах, поверхня почала цвісти, а зона для трибуни пошкоджена. До того ж, відсутні біотуалети та роздягальні.

Нещодавно суму за заняття на майданчику збільшили до 90 грн за годину.

- Я думаю, що це досить велика сума для розбитого майданчика. Але питання не в коштах, бо батьки готові платити. Питання у зручності розміщення. Рівнянам найкраще займатися на центральних кортах, а вони у такому стані, - розповіла мати одного з тенісистів Наталія Андрійчук.

З проблемою звернулися до міської влади, адже тенісні корти є комунальною власністю міста.

На зустріч прийшли міський голова Рівного Олександр Третяк, секретар міськради Віктор Шакирзян і заступник міського голови Рівного з питань житлово-комунального господарства, земельних відносин Олексій Хмилецький.

- Ми розробимо проєктно-кошторисну документацію, згідно з якою буде чітко зрозуміло, скільки коштів потрібно на реконструкцію цих кортів. Після цього шукатимемо, де взяти гроші: з міського бюджету, від інвесторів або з допомогою громади. Сподіваємося, що до наступного року зможемо зробити все, щоб корти були функціональні, - зазначив Олександр Третяк.

До слова, після зустрічі міського голову Рівного вчили грати у теніс й висловили надію, що скоро для спільної гри зустрінуться на оновленому тенісному майданчику.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також