Рівняни сьогодні попрощались з молодим офіцером, який загинув на Донеччині

5605 0

Ми у соцмережах:

Рівняни сьогодні попрощались з молодим офіцером, який загинув на Донеччині

Найкращі сини України стають янголами. Вони полишають рідний дім, батьків та йдуть захищати країну, але, на жаль, інколи вони віддають найцінніше - власне життя, щоб рідні та близькі могли жити в мирній країні. Сьогодні рівняни прощались з Юрієм Висоцьким, молодшим лейтенантом, командиром 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти 418 стрілецького батальйону, який загинув на Донеччині.

Корінний рівнянин Юрій Висоцький навчався в 12 школі та закінчив її зі срібною медаллю. Далі вступив до Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю юрист. Диплом магістра Юрій отримав в Острозькій академії. Після завершення навчання працював за фахом у Рівненському місцевому центрі з надання безоплатної правової допомоги. Завжди відгукувався на чуже горе, чуйний та готовий допомогти. 16 березня Юрій отримав повістку, далі була відправка на полігон. Упродовж двох місяців навчався в академії Сухопутних військ у Львові, а далі було відправлення на Донецький напрямок. З 16 червня він виконував бойові завдання в населеному пункті Нью-Йорк Бахмутського району Донецької області.

Плаче мама за сином, батько не може стримати болю...Адже сьогодні завершується земна дорога рідної дитини, їх кровинки.
Мужній, сильний, добрий та завжди готовий прийти на допомогу Юрій був гарним другом, надійним військовим товаришем, чудовим сином та прекрасною людиною. На жаль, війна забирає тих, хто ще міг так багато встигнути та реалізувати. Забирає життя тих, хто міг втілити свої мрії та продовжувати робити свій внесок у світле майбутнє рідної країни.

Юрія поважали колеги та друзі, мужній патріот держави, він  назавжди залишиться в серцях рідних людей. Поховали Героя на кладовищі Нове.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також