Рівняни почали обмінювати старі лампи на LED

1162 0

Ми у соцмережах:

Рівняни почали обмінювати старі лампи на LED

У головному відділенні «Укрпошти» в Рівному вже почали обмінювати старі лампи розжарювання на енергоощадні LED. Відвідувачі пошти розповіли, що вони думають про таку ініціативу.

 - Позитивно ставлюся до цього обміну, мені він сподобався. У мене є розуміння, що ми повинні економити електроенергію. Тому вже три роки ними користуюся. Дізнався про обмін з телевізора, а процес обміну швидкий, – розповідає рівнянин Ярослав.

- Мені про обмін розповіла невістка. У своєму домі я уже майже всі лампи розжарення замінив на енергоощадні. Коли я це зробив, то енергоспоживання зменшилося. Зараз буду заміняти всі лампи вдома у мами. У мене мама пенсіонерка, тому я зараз їй допомагаю, - розказав відвідувач Олег.

Заступник Рівненської ОДА Ігор Тимошенко розповів про те, як такі лампи допоможуть знизити навантаження на електромережу:

- Ця ініціатива пов’язана з тим, щоб забезпечити стабільність роботи енергосистеми. Перехід від ламп розжарювання на енергозберігаючі суттєво зменшить споживання електроенергії передусім у населення. Таким чином за підрахунками спеціалістів у межах держави вдасться зекономити один, півтора ГВт електроенергії.

Софія Грицак, студентка 2 курсу Львівського національного університету імені Івана Франка


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також